Nije uzbuđen zbog holivudskih glumaca – Miki Manojlović za B92.net: "Južni vetar se snima filmski"

Povodom početka snimanja druge sezone serije "Južni vetar: Na granici", u režiji Miloša Avramovića, glumac Miki Manojlović se obratio medijima, rekavši da će njegov lik u novoj seriji biti u velikim iskušenjima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Milica Milosavljević/ B92.net
Foto: Milica Milosavljević/ B92.net

"U životnim iskušenjima će biti, ali neću vam reći ništa. Cilj je da se gleda serija", rekao je Miki i dodao da nije uzbuđen zato što će se pored njega na snimanju naći holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Roberts.

Na pitanje koliko ga ispunjava učešće u celom ovom serijalu, Manojlović je rekao: "Od kada je počeo lokdaun, radili smo sve vreme. Upoznao sam mnogo generacija ljudi. Srbija ima ozbijan potencijal u tim ljudima, te stvari se ne uče na Akademiji već u praksi".

Foto: Promo
Foto: Promo

O trenutnom stanju srpske kinematrografije, kaže da nema "čiste" srpske ili hrvatske, ili neke treće, kinematografije. U vreme hiperprodukcije serija, Manojlović za B92.net kaže da se kriterijumi "krune i padaju".

"U velikom broju ponude, čovek mora sam da bira, i da izgradi svoj ukus. Bojim se da je to svakim danom sve teže i teže. Loše će uticati na naredne generacije glumaca jer stvara lažnu sliku kvaliteta", rekao je Manojlović.

Kako kaže, "Južni vetar" se snima vrlo temeljno, filmski, sa mnogo kadrova, mnogo kamera, i dodao: "Ovo što se radi brzo i kuso, to se vidi. Kriteijumi se krune, padaju".

Erik Roberts, Foto: Milica Milosavljević/ B92.net
Erik Roberts, Foto: Milica Milosavljević/ B92.net

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu