Tom Kruz isekao Nikol Kidman u montaži: Gorak ukus propalog braka

Video snimljen u čast karijere Toma Kruza i posvećen nastavku filma "Top Gan" ne sadrži nijednu scenu sa Nikol Kidman.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2022.

16:10

Tom Kruz isekao Nikol Kidman u montaži: Gorak ukus propalog braka
Foto: Profimedia

Nije tajna da je bivša supruga Toma Kruza, Nikol Kidman, ostavila neizbrisiv trag na njegovom profesionalnom putu. Međutim, njen zvezdani doprinos nije predstavljen u 10-minutnoj montaži prikazanoj na Filmskom festivalu u Kanu u čast zvezde 'Nemoguće misije'. Ovo je šokantno jer je bivši par zajedno snimio tri filma za 12 godina braka. Montaža je prikazala najzanimljivije delove Kruzove četiri decenije duge glumačke karijere. Kako prenosi Varieti, odsustvo njegove bivše supruge bilo je šokantno.

Bivši par je glumio u tri blokbaster filma između 1990. i 1999. - "Dani groma", "Tamo daleko" i "Širom zatvorenih očiju". Klipovi iz sva tri su stigli do montaže, ali su izgleda pažljivo secirani tako da Kidman nije viđena ni u jednom. Mini video je prikazan pre projekcije najnovijeg filma Toma Kruza - "Top Gan: Maverik", nastavka originalnog "Top Gan" (1986), jednog od njegovih ranih hitova.

Nikol Kidman i Tom Kruz prvi put su zajedno glumili u filmu "Dani groma", romantičnom akcionom filmu smeštenom u svet automobilskih trka. Venčali su se 1990. godine, kada je Kidman imala 23 godine. Kruz i Kidman su delili romansu na i van ekrana dok su snimali film „Dani groma“, ali je kanska montaža prikazivala samo snimak Kruza za volanom trkačkog automobila.

Lagano su uspeli da izbegnu i role gde se Kidmanova pojavljuje u scenama filma "Tamo daleko", međutim, prava je umetnost kako su to uspeli u Kjubrikovom antologijskom ostvarenju "Širom zatvorenih očiju".
Foto: Profimedia
Naime, kultna saradnja para na filmu "Širom zatvorenih očiju" legendarnog reditelja Stenlija Kjubrika jedva da je dozvolila koji minut materijala gde je Tom sam u sceni. U klasičnoj erotskoj drami iz 1999. Kidman i Kruz su igrali bračni par koji muče seksualni problemi.

Ipak vešti montažeri su pronašli scenu gde nema Nikol, i uvrstili je u video.

Jedina scena prikazana iz ovog filma bila je kako Kruz skida masku.

Ipak kako to zapaža reporter magazina "Varieti" mnoge Kruzove kolege bile predstavljene u desetominutnom videu, uključujući Dastina Hofmana, Kirsten Danst i Penelope Kruz.

Tom Kruz i Nikol Kidman su se razveli 2001. nakon 12 godina braka usred glasina da je njegova posvećenost sajentologiji napravila nepremostiv jaz između njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: