"Hirurgija je novi seks"; Za ovo treba da imate želudac, stigao film Dejvida Kronenberga VIDEO

Majstor tzv. body horora Dejvid Kronenberg vraća se žanru u kome je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova. "Crimes of the Future" smešten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih telesnih organa.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto:EPA/ VALENTIN FLAURAUD
Foto:EPA/ VALENTIN FLAURAUD

U filmu glumi Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno menjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris (Lea Sejduks). U međuvremenu, Timlin (Kristen Stjuart), istražiteljka iz Nacionalnog registra organa, pokušava da istraži problem, što dovodi do nekih vrlo vrlo uznemirujućih trenutaka.

"Operacija je kao seks, zar ne?", Timlin šapuće Tensenu. "Je li?" pita on. "Mmm", kaže ona, "znaš da jeste. Hirurgija je novi seks". Videt ćemo i mnoge ogromne igle i hirurške rane i čoveka kojme je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

"Zločini budućnosti" biće Kronenbergov prvi dugometražni film od "Map to the Stars" iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Kanu u maju pre nego što krene u u redovnu bioskopsku distribuciju početkom sledećeg meseca.

Pogledajte trejer (upozorenje: uznemirujući sadržaj):

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu