Izašao trejler za nastavak filma "Top Gun", fanovi: "Ne mogu da dočekam" VIDEO

Objavljen je trejler za film "Top Gun: Maverick", američku akcionu dramu u režiji Džozefa Kosinjskog, a po scenariju Erena Krugera, Erika Varena Singera i Kristofera Makarija.

Kultura

Izvor: klix.ba

Sreda, 30.03.2022.

15:26

Izašao trejler za nastavak filma
Foto: Profimedia

To je nastavak kultnog filma "Top Gun" iz 1986. godine, a u filmu glume Tom Kruz u glavnoj ulozi, Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Hem, Glen Pauel, Ed Haris i Val Kilmer. Kruz i Kilmer igraju iste junake iz prvog filma.

Kapetan Pit Maverik Mičel, kog igra Tom Kruz, pozvan je da bude zadužen za obuku grupe Top gan diplomaca za specijalizovanu misiju pod komandom svog kolege i bivšeg rivala Toma Ajsmena Kazanskog, koji je sada admiral s četiri zvezdice i služio je kao zapovednik Pacifičke flote američke mornarice.

Među njima je i poručnik Bredli Ruster Bredšo, sin Maverikovog pokojnog najboljeg prijatelja i poručnika Nika Gusa.

"Ne mogu da dočekam", "Nikad duže nisam čekala da neki film bude objavljen, nadam se da će se isplatiti", "Ovo će biti sjajno", "Top Gun nije film, to je emocija... Ona od koje ti oči zasvetle, srce pumpa i izazove tako ogroman smešak na licu da ljudi oko tebe misle da si glup.. dobro došao natrag, Mav, sad nas nateraj da letimo", samo su neke od reakcija ispod trejlera.

Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Kanu 18. maja 2022, pre nego što se pojavi u bioskopima 27. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: