Brus Vilis dobio posebnu kategoriju najgoreg: Ima ga u 8 loših filmova

Objavljene su nominacije za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja snimljena u prethodnoj godini.

Kultura

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 08.02.2022.

09:25

Brus Vilis dobio posebnu kategoriju najgoreg: Ima ga u 8 loših filmova
Foto: Profimedia

Najviše nominacija dobio je Netfliksov mjuzikl "Diana: The Musical", a filmovi s pet nominacija su trileri "Karen" i "The Woman in the Window", kao i "Space Jam: A New Legacy", u kome glumi Lebron Džejms (37).

Za najgoru glumicu nominovane su Ejmi Adams (47), a tu su i Džena de Val, Megan Foks (35), Tarin Maning (43), te Rubi Rouz. (35).

Na listi najgorih glumaca nalaze se Skot Istvud (35), Ro Hartrampf (27), Lebron Džejms, Ben Plat (28) i Mark Volberg (50), dok je Brus Vilis (66) dobio zasebnu kategoriju koja je nazvana "Najgora izvedba Brusa Vilisa u filmu iz 2021. godine". Tu kategoriju je dobio jer se pojavio u osam projekata (American Siege, Apex, Cosmic Sin, Deadlock, Fortress, Out of Death, Survive the Game i Midnight in the Switchgrass) za koje organizatori misle da su svi prilično loši.

Takođe, ni u sporednim ulogama nisu se svi proslavili pa su se ovde našli i neki od popularnih glumaca, a to su Ben Aflek (49), Nik Kenon (41), Mel Gibson (66), Garet Kigan i Džared Leto (50).

Ovogodišnji 'pobednici' biće predstavljeni na sada već tradicionalni datum 'Oscar Eve', u subotu 26. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: