Džejson Momoa u nastavku filma "Fast And Furious"

Poznati američki glumac Džejson Momoa igraće u desetom filmu popularne franšize "Fast And Furious".

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 31.01.2022.

20:47

Džejson Momoa u nastavku filma
Foto: Profimedia

Ova informacija je objavljena na Fejsbuku na stranici "The Fast Saga", a Džejsonov angažman je potvrđen i na stranici IMDB, tako da je on definitivno postao član "Fast" porodice.

Za sada nije poznato kakav je glumački zadatak dobio Momoa, ali se šuška da bi mogao da glumi "opasnog" federalnog agenta, operativca specijalnih snaga ili čak Dominikovog brata koji se dosad nije spominjao.

Sledeći "Fast" film se u bioskopima očekuje 7. aprila 2023. godine, a snimanje je trebalo početi ovog meseca. Očekuje se povratak glavne filmske postave iz prethodnih delova, a ponovo bi se mogao pojaviti i Džejson Stetam.

Nakon nastavka "Fast 10", planiran je još jedan film.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: