Princ Čarls postaje rijaliti zvezda

Sin kraljice Elizabete II odlučio je da se okuša kao rijaliti zvezda, a u novoj emisiji o životu aristokratskih porodica, pomaže jednom od učesnika da kupi kravu na sajmu poljoprivrede.

Kultura

Izvor: klix.ba

Nedelja, 30.01.2022.

15:12

Princ Čarls postaje rijaliti zvezda
Foto: Profimedia

Čini se da je budući naslednik odlučio da uzme prednost nad princom Harijem i Megan Markl koji su se, nakon potpisivanja ugovora sa Netfliksom, obvezali na snimanje serija i filmova o sopstvenom životu.

Kako je princ Čarls oduvek bio osvešćen o važnosti stočarstva za opstanak britanske ekonomije, uzgajivači stoke za koje se princ zalagao i finansijski, neretko su mogli da ga pozdrave u obilasku.

Ipak, ovoga puta njegovim "stočarskim sposobnostima" moći će da svedoče gledaoci ispred malih ekrana, budući da će se princ oprobati u emisiji o životu aristokratskih porodica.

U jednoj od epizoda koje se emituju na ITV-u, princ Čarls će pomoći prijatelju lordu Džeraldu Bernardu Fitzalan-Hauardu prilikom kupovine krave na sajmu poljoprivrede.

Rijaliti je nazvan "Keeping Up With Aristocrats" što već nagoveštava da gledaoce očekuje i dosta humora, budući da su ga uporedili sa onim o najpoznatijoj američkoj porodici "Keeping Up With Kardashians".

"O, moj Bože! Vidite li ko je ovdje? Princ Čarls! O, Bože!", govori lordova supruga Ema, imitirajući Kardašijanke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: