Glumica neverovatno liči na princezu Dajanu – gledaćemo je u nastavku "Krune" FOTO

Australijska glumica Elizabet Debicki (31) u novoj sezoni serije "Kruna" glumi pokojnu princezu Dajanu, a obožavaoci komentarišu da izgledaju identično.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

13:44

Glumica neverovatno liči na princezu Dajanu – gledaćemo je u nastavku
Foto: Profimedia

Sudeći prema novim fotografijama, na kojima se vidi kako Elizabet Debicki igra pokojnu princezu, i koje se dele na društvenim mrežama, čini se da je snimanje serije nastavljeno, nakon pauze koja je nastala zbog toga što je nekoliko osoba sa seta bilo pozitivno na koronavirus.

Glumica je nosila široki sako i pantalone na pruge, a nisu izostale ni sunčane naočare u sceni u kojoj je okružena paparacima dok su snimali u Krojdonu, u Engleskoj.
"Duh princeze Dajane, njene reči i njena dela žive u srcima mnogih. Istinska mi je privilegija i čast što sam deoove maestralne serije, koja me potpuno navukla od prve epizode", izjavila je Elizabet Debicki o ulozi princeze Dajane.

Nova sezona serije, čije je prikazivanje najavljeno za jesen, baviće se poslednjim godinama braka princa Čarlsa i princeze Dajane, kao i poslednjim danima Dajaninog života pre nego što je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: