Droga, lutke za naduvavanje i put u propast: Bizarni detalji sa seta serije "Puna kuća"

Ceo svet se oprašta od prerano preminulog glumca Boba Sageta, kojeg najviše pamtimo kao Denija Tanera u seriji "Puna kuća". Serija, koja se emitovala od 1987. do 1995. godine, ostala je u srcima mnogih.

Kultura

Izvor: Net.hr

Utorak, 11.01.2022.

10:12

Droga, lutke za naduvavanje i put u propast: Bizarni detalji sa seta serije
Foto:EPA/ NINA PROMMER

Upravo tu činjenicu je Netfliks pokušavao da iskoristi, pa je 2016. napravio spinoff "Puna kuća" koji je imao pet sezona, ali ni približno popularan kao original.

Iako su mnogi gledaoci voleli seriju zbog brižnog samohranog oca kome u podizanju tri devojčice pomažu najbolji prijatelji iz detinjstva, serija iza scene nije izgledala ni približno idilično.

Iako su na snimanju serije svi izgledali kao složna porodica, tek 2012. godine, tokom proslave 25. godišnjice serije, izašlo je na videlo da nisu svi ostali u tako dobrim odnosima.

Na primer, sestre Olsen uopšte nisu došle na godišnjicu serije, a nedugo zatim su odbile da se pojave u ofspinu "Puna kuća".

Upravo je "Puna kuća" bila odskočna daska za Meri Kejt i Ešli Olsen koji su se posle serije dečijih filmova posvetile modnom poslu i nastavile da grade uspešnu poslovnu imperiju.

Bob Seget je priznao da su on, Dejv Kulier i Džon Stamos skraćivali vreme između snimanja scena zabavljajući se azot-oksidom: "Zgrabio sam Dejva i Džona i otišli ​​smo iza scene u sobu sa rekvizitima i zaključali vrata.... Otvorio sam frižider i evo ga! Šest konzervi šlaga. "Napili smo se" gasa iz limenki koje su bile namenjene da snime Mišeline rođendanske scene. Džodi Svitin se još kao petogodišnjakinja proslavila ulogom Stefani Taner u seriji "Puna kuća", ali je posle toga sve krenulo nizbrdo. Počela je da pije kao 14-godišnjakinja i ubrzo je uzimala razne droge poput ekstazija, kreka i metamfetamina.

Kasnije je objasnila da se porocima okrenula jer joj je bilo dosadno.

Džodi je takođe priznala da je bila na povećanju grudi. Stručnjaci za plastičnu hirurgiju kažu i da ona već koristi botoks i da je u obraze postavila implantate koji izgledaju prilično neprirodno kao njene grudi.

Iako smo svi slamali srce na scenama omiljenih ujka Džesija i Mišel, u stvarnosti se nisu mnogo voleli. Naime, Džon Stamos nije imao mnogo razumevanja za sestre koje su imale samo devet meseci.

Česti plač i promene rasporeda naterale su Stamosa da izvrši pritisak na produkciju da pronađe zamene za sestre Olsen, ali on to nije uspeo. U seriji su se desile brojne greške koje su primetili samo najverniji fanovi. Na primer, kuća nema tavan, a ujak Džesi se seli na tavan sa svojom devojkom Beki u četvrtoj sezoni.

Možemo reći da je najstarija sestra i dalje "najbolja".

Naime, Kendes Kameron Bure je već 25 godina u srećnom braku sa penzionisanim hokejašem Valerijem Bureom, sa kojim ima 22-godišnju ćerku Natašu i 19-godišnjeg sina Maksima. Kada ga je prvi put upoznala, imala je samo 19 godina, a spojio ih je njen kolega iz "Pune kuće" Dejv Kulijer na hokejaškoj utakmici.

Glumica Andrea Barber, koju svi pamte kao vrednu prijateljicu Kimi Gibler, sada je majka dvoje dece koje je dobila sa suprugom Džeremijem Ritkijem, od kojeg se ubrzo razvela.

Ona je magistrirala na Univerzitetu Jork u Engleskoj i radi u administraciji na Viter Koledžu.

Pokojni Seget se u svojim memoarima prisetio najsramotnijeg trenutka sa snimanja filma "Puna kuća": 'Prisustvovali su samo odrasli. Mnogo momaka sa seta koje volim da zasmejavam.

Pretvarao sam se da radim neke stvari lutki na naduvavanje, onakve kakve bi uradio čovek koji zna da nema dece u blizini... Ono što nisam znao je da su televizijski monitori ostali upaljeni u učionici, u svim svlačionicama i u pojedinim kancelarijama u studiju.'

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: