Kijanu Rivs kao serijski ubica u seriji Leonarda Dikaprija

Spekuliše se da će Rivs preuzeti ulogu serijskog ubice Henrija H. Holmsa, dok će Leonardo preuzeti producentski deo posla.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto:EPA/ NINA PROMMER
Foto:EPA/ NINA PROMMER

Kanadski glumac i zvezda 'Matriksa' Kijanu Rivs (57) preuzeće glavnu ulogu u seriji "Đavo u belom gradu", a šuška se da će producentski deo posla preuzeti Leonardo Dikaprio. (47).

Kijanu je radio na projektu više od 10 godina, a Leonardo je otkupio prava za snimanje 2010. godine i trebalo je da se u jednoj fazi pojavi u glavnoj ulozi.

Serija je zasnovana na uspešnom romanu Erika Larsona iz 2003. godine "Đavo u belom gradu". Knjiga, a samim tim i serijal, prati istinitu priču o arhitekti Svetske izložbe, Danijelu H. Burnamu, jednom od umova koji je dizajnirao i konstruisao Svetsku izložbu u Čikagu 1893. godine. Dok Burnham gradi, Holms, koji je doktor i serijski ubica, brutalno ubija žene.

Ovu misteriju režiraće američki reditelj Martin Skorseze (79), a verovatno će funkcionisati bolje od filma jer radnja prati dve paralelne priče.

Spekuliše se da će Kijanu Rivs preuzeti ulogu serijskog ubice Henrija H. Holmsa, dok će Leonardo Di Kaprio preuzeti producentski deo posla.

Podsetimo, Rivs je nedavno donirao 70 odsto prihoda od prvog Matriks filma stručnjacima za istraživanje lekova za leukemiju, a to je pozamašan iznos s obzirom na to da je na celom filmu zaradio 35 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu