Zendaja upozorila publiku: "Gledajte nastavak Euforije samo ako..."

Samo nekoliko sati pre objavljivanja prve epizode druge sezone serije "Euforija" oglasila se glumica Zendaja, upozoravajući fanove na sadržaj nastavka TV drame.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.01.2022.

14:07

Zendaja upozorila publiku:
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Zendaja se u nastavku popularne serije, čije je emitovanje zakazano za 10. januar na kanalu HBO, vratila u glavnoj ulozi Ru.

Glumica je na Tviteru zamolila fanove da gledaju seriju samo ako se osećaju prijatno, zbog teških i mračnih tema u drugoj sezoni.

"Znam da sam ovo već rekla, ali želim da ponovim svima da je Euforija za zrelu publiku. Ova sezona, možda čak i više nego prethodna, je duboko emotivna i bavi se osetljivim temama koje mogu biti teške za gledanje", napisala je Zendaja.

Glumica je zatim zamolila fanove: "Gledajte samo ukoliko se osećate prijatno. Čuvajte se i znajte da ste u svakom slučaju i dalje voljeni, a još uvek osećam vašu podršku". Nova sezona prati Ru Benet čiji se život dramatično menja kada upozna Džuls, transrodnu devojku koja se nedavno preselila u grad nakon što su joj se roditelji razveli.

U novoj sezoni, usred isprepletenih života Istočnog Hajlenda, Ru mora da pronađe nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i zavisnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: