Kolin Farel ostaje Pingvin za spin-of seriju o Betmenu

Kolin Farel će ponoviti svoju ulogu zloglasnog lika koji koristi smrtonosne kišobrane u novoj spin-of seriji zasnovanoj na zbivanjima iz sveta Betmena, na HBO Maks.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2021.

15:28

Kolin Farel ostaje Pingvin za spin-of seriju o Betmenu
Foto: EPA/ ETIENNE LAURENT

Farel će takođe biti izvršni producent na projektu, a priča prati Pingvina dok jača na vlasti u kriminalnom podzemlju Gotam Sitija.

Kolin Farel izašao u javnost ćelav FOTO

Loren le Frank piše scenario, dok su reditelj "Betmena" Met Rivs i producent filma Dilan Klark takođe izvršni producenti. Farel će prvo glumiti Pingvina, zvanog Osvald Koblpot u filmu "Betmen", koji će u bioskopima početi da se prikazuje 4. marta 2022.

Šta je vrelije – Kolin Farel ili asfalt? FOTO

HBO Maks je ranije naručio još jednu spin-of seriju zasnovanu na likovima iz Betmenovog sveta, koja će se fokusirati na policijsku upravu Gotam Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: