"Saut Park" ima novu poruku - "Budućnost je s*anje" VIDEO

"Saut Park" tvorci Met Stoun i Trej Parker otkrili su detalje svojih predstojećih planova u vezi sa filmskom adaptacijom serije, a prvi deo će biti objavljen 25. novembra.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

14:47

Foto: Profimedia

Oni su, još u avgustu, potpisali ugovor sa kanalom Komedi cental, kojim je serija produžena do 30. sezone i dogovoreno je14 televizijskih emisija za američki striming servis Paramaunt+.

Objavljen je tizer prvog filmskog specijala pod nazivom "South Park: Post Covid", a prikazuje kako Kartman, Sten, Kajl i Keni pokušavaju da se ponovo prilagode normalnom društvu. U razgovoru za "The Hollywood Reporter", Parker je rekao: "To su dečaci koji se suočavaju sa svetom posle kovida 19. Oni samo pokušavaju da se vrate u normalu. Dakle, to je kao naša serija. Samo pokušavamo da se vratimo u normalu".

Drugi, jednosatni, deo snimljen za televiziju stiže u decembru, a svaki je opisan kao "duži", ali "ne baš filmskog obima". Autorski dvojac planira da objavi dva filma za Paramount+.

Najavljujući buduće priče, Stoun je rekao: "Mi smo tamo gde je mnogo ljudi, u budućnosti koja je s*anje".

Nastao 1997. godine, "Saut Park" je postao jedna od najuspešnijih animiranih serija svih vremena, koja je do sada prikazala ukupno 23 sezone.

Tokom pandemije objavljena su dva specijala - "The Pandemic Special", i "South ParQ Vaccination Special", od kojih je prvi bio nominovan za najbolji animirani program na dodeli Emi nagrada 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: