Glumac je nag u sceni filma "Dina" - otkrio detalje

Film Dina, zasnovan na romanu Frenka Herberta, koji je premijeru imao na Filmskom festivalu u Veneciji, u američkim bioskopima pojaviće se sutra, 22. oktobra.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dina, u produkciji kompanije Vorner bros, prikazuje priču Pola Atreida, nadarenog mladića koji mora da otputuje na najopasniju planetu u univerzumu kako bi obezbedio budućnost svoje porodice i svog naroda.

Među poznatom glumačkom ekipom koju, između ostalih, čine: Timoti Šalame – koji igra Pola Atreida, Rebeka Ferguson, Džejson Momoa, Havijer Bardem, Zendaja i drugi, u filmu se pojavljuje i Oskar Ajzak.

Nekada Po Dameron u Ratovima zvezda, sada vojvoda Leto Atreida, otac glavnog junaka, Oskar Ajzak u Dini ima eksplicitnu scenu, u kojoj je potpuno nag.

Na pitanje kako se za nju pripremio, glumac je rekao: "Vojska flaferki".

"Sve sam to podneo. Imao sam navlaku za penis, pa sam bio zaštićen, kao i svi ostali", dodao je Ajzak i priznao da mu je ta scena zapravo veoma uzbudljiva.

"Oduvek sam voleo tu ideju u knjizi, jer ste Leta tamo videli uglavnom zakopčanog i pod kontrolom, a odjednom je postao samo ranjiva figura slična Hristu, koja će uskoro biti žrtvovana. Mislim da je to lepo prikazano", zaključio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu