"Nije feministička" - autorka knjige "Seks i grad" isprozivala seriju

Kendis Bušnel, autorka knjige "Seks i grad", prema kojoj je nastala istoimena serija, izjavila je kako ona nije feministička i da ne bi trebala da služi kao "primer kako treba živeti".

Kultura

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 18.10.2021.

18:41

Foto: Profimedia

Govoreći za New York Post o obožavateljima koji u stvarnom životu primenjuju ono što su navodno naučili gledajući seriju, navela je kako nikada ne bi trebali na prvo mesto stavljati ljubavni odnos, kao što je to radila Keri "ganjajući" Biga.

"Realnost je da pronalazak muškarca nije najbolje 'ekonomsko' rešenje na duže staze. Muškarci mogu biti vrlo opasni za žene na mnogo različitih načina. O ovome nikada ne govorimo, ali je nešto o čemu žene moraju da razmišljaju. Serija i poruka koju ona šalje nisu bile feminističke. Međutim, to je televizija, odnosno zabava. Iz tog razloga ljudi ne bi trebalo da kreiraju sopstveni život prema seriji", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: