I ove zime gledaćemo "Sam u kući", ali novi nastavak VIDEO

Dizni je objavio prvi trejler za “Home Sweet Home Alone”, novi nastavak popularne franšize “Home Alone” (Sam u kući).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2021.

20:58

I ove zime gledaćemo
Foto: Profimedia

Verovatno ne postoji osoba koja nije pogledala bar jedan deo popularnog filma, čiji je prvi deo objavljen 1990. godine, s obzirom na to da se na televiziji emituje svake zime.

Još jedan nastavak možda deluje nepotrebno, ali konačni sud publika će dati 12. novembra, kada "Home Sweet Home Alone" stiže na pomenuti striming servis.

U odnosu na prethodne delove, sada ćemo gledati i nova lica. Umesto Makolija Kalkina, u ulozi 10-godišnjeg Maksa Mercera pojavljuje se Arči Jejts, koji je 2019. debitovao u filmu "Jojo Rabbit".

Standardno, on će se "boriti" protiv dva loša lika, koje sada tumače Eli Kemper i Rob Dilejni. Radnja se dešava kada dečakova porodica bez njega otputuje na odmor u Japan. Povodom nastavka filma, oglasio se i Mekoli Kalkin.

"Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće", napisao je na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: