"Bond nikada neće biti žena", tvrdi producentkinja

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da je uverena da će 007 uvek biti muškarac, ali da želi više filmova o ženama.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

15:05

Foto: EPA/TIM BRAKEMEIER

Nakon višemesečnih odlaganja, najnoviji film o agentu 007 "No Time To Die" uskoro će biti objavljen u bioskopima, obeležavajući poslednji put kada će Danijel Krejg tumačiti okorelog špijuna.

Krenule opklade: Ko će da bude sledeći Džejms Bond?

Dok se fanovi pripremaju da gledaju Danijela Krejga poslednji put u ovoj ulozi, spekuliše se ko će ga zameniti kada dođe vreme da se objavi naslednik.

Tokom nedavnog intervjua Danijel Krejg (53) rekao je da misli da sledeći Bond ne bi trebalo da bude žena, jer "jednostavno treba da postoje bolje uloge za žene i glumce druge boje kože".

"Džejms Bond Šona Konerija u osnovi je bio silovatelj"

"Zašto bi žena igrala Džejmsa Bonda kada bi trebalo da postoji uloga isto tako dobra kao i Džejms Bond, ali za ženu?", rekao je.

Barbara Brokoli izrazila je slično mišljenje, rekavši: "Džejms Bond je muški lik."

"Nadam se da će biti mnogo, mnogo filmova o ženama, za žene, od žena", navela je ona.

Dodala je i: "Mislim da ne moramo da uzimamo muški lik i da ga žena predstavlja. Bonda vidim kao muškarca. I ja sam na neki način u stanju poricanja, volela bih da Danijel zauvek glumi."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: