Ukleta kuća i četiri nova lika - poslednji trejler za novu sezonu Stranger Things VIDEO

Netfliks je tokom vikenda organizovao trosatni onlajn događaj za fanove pod nazivom Tudum te su predstavili poslednji trejler u nizu za četvrtu sezonu serije "Stranger Things", koji donosi nove likove i uvid u ukletu kuću "Creel House", koja će biti u fokusu novih epizoda.

Kultura

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 27.09.2021.

10:42

Ukleta kuća i četiri nova lika - poslednji trejler za novu sezonu Stranger Things VIDEO
Foto: Profimedia

Treća sezona Stranger Things ostavila je mnoštvo pitanja bez odgovora, ali izgleda da će na njih odgovoriti četvrta sezona, koja bi trebalo da dođe 2022. godine.

Tokom trosatnog onlajn događaja organizovanog za fanove ovog vikenda, Netfliks je konačno otkrio nove snimke predstojeće četvrte sezone emisije, fokusirajući se na potpuno novu lokaciju: "Creel House".

Kreatori emisije braća Dufer opisuju kuću kao "supervažnu" lokaciju u 4. sezoni. Vidimo kako je banda provalila u uništenu kuću u današnje vreme, ali tamo se dogodilo nešto čudno. Zatim se prikazuje useljenje porodice u kuću pedesetih godina te progon iz kuće Hil.

Prethodni trejleri pokazali su neke nove lokacije, što ima smisla otkako je šef policije Džim Huper završio u Rusiji krajem prošle sezone. Serija će takođe predstaviti najmanje četiri nova lika: štreberka iz benda Viki, košarkaš Patrik, savetnica gospođa Keli i navijačica Krisi.

Treća sezona "Stranger Things" predstavljena je pre više od dve godine, 4. jula 2019., pa su fanovi dugo čekali da vide šta će se sledeće dogoditi u Nefliksovoj hit-seriji.

Poslednja sezona bila je prilično popularna - samo četiri dana nakon početka, Netfliks je rekao da je 18,2 miliona korisnika gledalo celu sezonu.

Međutim, striming servis je već objavio nekoliko naznaka o tome šta se može očekivati ​​u četvrtoj sezoni. U februaru 2020. godine trejler je otkrio da će se vratiti lik omiljen obožavateljima, a akcijski trejler od 30 sekundi podeljen u avgustu pružio je mnogo kratkih uvida u novu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: