Super Mario uskoro stiže kao animirani film, poznata i glumačka ekipa

Na velike ekrane dolazi najpoznatiji vodoinstalater u istoriji, a zna se i ko će mu pozajmiti glas.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Otkrivena je i glumačka ekipa koja će pozajmljivati glasove, a među njima su najveće svedske zvezde.

Nintendo kompanija, u saradnji sa studijem zaslužnim za "Grozan ja" (Despicable Me), radi na animiranom filmu o Super Mariju koji će biti premijerno prikazan 21. decembra 2022. godine.

Pored datuma premijere, otkrivena je i glumačka ekipa koja će pozajmljivati glasove.

Naslovnu ulogu vodoinstalatera Marija dobio je Kris Prat, poznat po ulogama u "Čuvarima galaksije", "Svet iz doba jure" i mnogim hitovima.

Protivnika Super Marija, zlog Bovsera, igraće slavni komičar Džek Blek, uloga Marijovog brata Luiđija pripala je Čarliju Deju, dok će glas princeze Pič dati Anja Tejlor-Džoj, najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji "Damin Gambit". U filmu će se pojaviti i drugi Super Mario likovi, uključujući Donkej Konga, kome će Set Rogan pozajmiti glas.

"Moraćete da sačekate još neko vreme da vidite Marija u akciji na velikom platnu", rekao je kreator, Šiegru Mijamoto, koji je nakon najave glumačke ekipe obećao i sjajne izvedbe Pratta i Black -a.

Podsetimo, Super Mario još 1993. godine adaptiran na male ekrane, ali neuspešno; Većina kritičara film je ocienila negativno i odbacila ga kao nezrelu adaptaciju video igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 17 idi na stranu