Klint Istvud ponovo jaše na filmu - u 92. godini ništa ga ne može zaustaviti

Klint Istvud ima 91 godinu i ne samo da režira vestern Cry Macho, nego u njemu ponovo jaše i učestvuje u tuči. Legendarnu holivudsku zvezdu penzija nikad nije zanimala pa u filmu, koji će biti objavljen u petak, glumi bivšeg šampiona rodea koji prihvata svoj poslednji posao.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY
Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Majk Majlo (Istvud) mora da otputuje u Meksiko da bi pronašao i vratio Rafu, sina svog bivšeg šefa i usput da nauči da jaše.

"Taj film je trebalo da bude snimljen pre 40 godina", poručio je Istvud u najavi.

"Ja sam premlad za ulogu pa bismo mogli angažovati Roberta Mičuma, a ja ću režirati", prepričao je šta je rekao tadašnjem producentu.

Čini se da filmu tada nije bilo suđeno snimanje pa je Istvud četiri decenije posle odlučio sam da preuzme ulogu, na oduševljenje producenta i dugogodišnjeg saradnika Tima Mora.

"Svi vole da gledaju Klinta kao kauboja, u sedlu. Prvi dan kad smo ga na setu snimali na konju, ekipa je bila oduševljena. Bio je to poseban trenutak", rekao je Mor.

Iako je objavio da se povlači kao glumac nakon Gran Torina 2008. godine, Istvudu je ovo treći put da se od tada vraća pred kamere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 17 idi na stranu