Izašao trejler za "No Time To Die" - poslednji put Krejg će biti Bond

Izašao je trejler za novi film, u kojem naravno glavnu ulogu tumači glumac Krejg, Daniel Krejg.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2021.

13:30

Izašao trejler za
Foto:EPA/ JOERG CARSTENSEN

Ime mi je Krejg. Daniel Krejg. A sada nije vreme za njega da nema vremena da umre u trejleru za "No Time to Die".

Više od dve godine nakon što smo prvi put videli onlajn najavu za nastavak Spektre-a, dobili smo konačan trejler i datum objavljivanja Krejgove labudove pesme.

Počinje snimcima Krejga kao 007 u poslednja četiri filma pre nego što pređe na njegovu poslednju avanturu.

Poput nekakvog Britanca Toreta, on otvara neku vrstu garažnih vrata za ono što kasnije vidimo da je njegov dobar stari, neprobojni automobil.

Banda se ponovo okupila: Ben Višav pravi spravice, Lea Seidouk nosi odeću, a Ralf Fejns pita: "Gde je 007?" pravo u kameru.

Velika loša stvar je Rami Malek kao "Liutsifer Safin", neprijatelj koji tera Bonda da se konsultuje sa Kristofom Valtzom u zatvoru, poput nekakve situacije konsultacije sa negativcima Hanibala i Klaris.

Zatim, tu su Lashana Linch i Ana de Armas, od kojih svaka ima nekoliko sekundi akcije. "No Time to Die" u bioskope dolazi 8. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: