Premijera novog Bonda 28. septembra u Londonu

Svetska premijera novog filma o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" (No Time To Die) biće održana 28. septembra u Londonu, saopšteno je juče na zvaničnom Bondovom Tviter nalogu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 20.08.2021.

21:50

Premijera novog Bonda 28. septembra u Londonu
Foto: Profimedia

Ova najava je odagnala spekulacije u pojedinim medijima da bi prikazivanje filma moglo ponovo da bude odloženo zbog naglog porasta slučajeva korona virusa u nekim delovima sveta, prenosi Rojters.

Datum izlaska filma pomeren je do sada tri puta od izbijanja pandemije u martu prošle godine pošto su bioskopi širom sveta zatvorili vrata.

Agenta 007 koga je stvorio Jan Fleming po peti put tumači Danijel Krejg.

Filmovi o Džejmsu Bondu spadaju među najvrednije filmske franšize u Holivudu, a film "Spectra" iz 2015. godine zaradio je 880 miliona dolara, dok je "Skajfol" 2012. godine zaradio više od milijardu dolara na globalnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: