Izašao trejler za nastavak serije čiji je kraj razočarao milione fanova

Dekster (Dexter) možda više ne nosi to ime, ali to ne znači da je najzloglasniji serijski ubica Showtimea izgubio žudnju za krvlju.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.07.2021.

09:10

Izašao trejler za nastavak serije čiji je kraj razočarao milione fanova
Foto: Profimedia

U nedelju je Comic-Con@Home Showtime otkrio datum izlaska spin-ofa serije čije je finale razočaralo milione ljudi, a predstavljen je i prvi trejler.

Dexter: New Blood (Dekster: Nova krv) na televiziju stiže 7. novembra, a radnja serije događa se deset godina nakon originala. Dexter (Michael C. Hall) sada pod pseudonimom Džim Lindzi živi u ruralnom Oregonu, ali od svoje prošlosti ipak ne uspeva da pobegne.

Iz trejlera deluje da je Dekster sad vlasnik lovačke radnje i, iako insistira na tome da "samo želi da se uklopi", brzo postaje jasno da se mora da se krije od problematične prošlosti.

Trejler možete pogledati ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: