Komičar Džordan Pil najavio novi horor film

Najavljeni su prvi detalji sledećeg horor filma Džordana Pila, a u njemu će glumiti Danijel Kalua, Keke Palmer i Stiven Jun

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2021.

14:37

Komičar Džordan Pil najavio novi horor film
Foto: Profimedia

.

O filmu "Nope", koji će biti prikazan 2022. godine, i dalje se kriju detalji, a opisuje se kao "novi teror iz uma Džordana Pila".

Poster za film prikazuje tamno nebo, sa oblakom iz kog viri kanap od papirnog zmaja koji lebdi nad osvetljenim gradom.

Fanovi su oduševljeni najavom koja je objavljena tačno godinu dana pre datuma izlaska filma, a mnogi ističu i sjajnu postavu.

Džordan je postao poznat po svojim horor uspesima, nakon što su "Get Out" i "Us". Za debitantski film dobio je Oskara za najbolji originalni scenario u 2017. godini.

"Imam još četiri trilera koje želim da predstavim u narednoj deceniji", prethodno je rekao Pil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: