Ljudi otkrili koje scene iz filmova su ih najviše uplašile

Mnogi horor filmovi obiluju takozvanim scenama u kojima nešto iznenada iskoči ispred kamere, obično uz glasan, zastrašujući zvuk, ali neke scene u filmovima ljude su uznemirile i bez takvih tehnika.

Izvor: Index
Podeli
Foto: Shutterstock/BR Photo Addicted
Foto: Shutterstock/BR Photo Addicted

Čitaoci "BuzzFeeda" otkrili koje scene u su filmovima bile veoma uznemirujuće a da nisu imale tu tehnku iznenadnog iskakanja.

1. Paranormalno 3

Proćitajte još:

Izabran najbolji horor film ikad

Stoun o ubistvu Kenedija: Tramp je mogao da otkrije istinu, ali onda mu je zapretila CIA

"Scena u kojoj dadilja sedi za stolom i izgleda kao da joj se približava jedno od dece prekriveno ćaršafom, ali zapravo je reč o duhu."

28 nedelja kasnije

Pročitajte još:

Uznemirujuće filmske scene koje se ne zaboravljaju

"Scena u kojoj Don ostavlja svoju porodicu kako bi se spasio od zombija."

Kad jaganjci utihnu

"Kad Bufalo Bil koristi naočare za gledanje u mraku kako bi se prišunjao Klaris. Jezivo je kako posmatra svaki njen pokret, a ona nema pojma da je on tamo."

Stranci

"Scena u kojoj Liv Rajler puši, a muškarac sa vrećom na glavi izađe iz mraka i samo je posmatra. NE. Izašla sam iz bioskopa i još uvek nemam hrabrosti ponovo da ga gledam."

Noćne zveri

"Scena u kojoj je Edvardova porodica oteta pred njegovim očima. Ovo me toliko uznemirilo kao ženu da nisam mogla da spavam nekoliko dana."

Nasleđeno zlo

"Scena u kojoj se jedva nazire Anina mrtva majka koja stoji u mraku. Nema muzike ni ikakvih zvukova, ali ova scena me je zaista potresla."

Ubica iz budućnosti

"Kad Setu u sadašnjosti krenu da nestaju delovi tela jer je njegov lik u prošlosti bio mučen. Ta scena me je pogodila."

Trejngspoting

"Rentonove halucinacije dok se skida sa heroina, naročito kad vidi mrtvu bebu na plafonu. Puno puta sam gledao taj film, ali ovu scenu uvek preskočim."

Koralina

"Prva scena, ona u kojoj jezive metalne ruke rastavljaju i sastavljaju lutku. Zapravo se ne dogodi ništa strašno, ali scena me je uvek plašila. Stravičan uvod u dečji film."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu