Met Dejmon rekao "istorijsko" ne Džejmsu Kameronu

Holivudski glumac Met Dejmon odbio je glavnu ulogu u naučnofantastičnom blokbasteru "Avatar" iako mu je Džejms Kameron nudio 10 odsto profita od filma.

Kultura

Izvor: RTS

Ponedeljak, 12.07.2021.

11:51

Met Dejmon rekao
Foto: Profimedia

Tokom jedne od tribina na Kanskom festivalu, zvezda filmova "Bornov identitet" i "Dobri Vil Hanting" otkrio je da je Kameronovu ponudu odbio zbog rasporeda snimanja koji mu nije odgovarao.

"Ponuđeno mi je da radim na jednom malom filmu zvanom Avatar. Džejms Kameron mi je ponudio 10 odsto profita od njega", rekao je Dejmon i našalio se da će zbog toga ući u istoriju.

"Nikad nećete sresti glumca koji je odbio više novca", rekao je kroz osmeh Dejmon.

Snimanje "Avatara" poklopilo se sa njegovim radom na snimanju popularne franšize o agentu Džejsonu Bornu.

"Avatar" je širom sveta zaradio više od 2,8 milijardi dolara. Kameron je, posle ponude Dejmonu, ulogu ponudio Semu Vortingtinu, ali mu nije ponudio 10 odsto profita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: