En Hatavej nije bila prvi izbor, već deveti

En Hatavej se svojski potrudila da dobije ulogu Endi Saks u filmu "Đavo nosi 'Pradu'", jer je pre toga ova uloga nuđena glumici Rejčel Mekadams - i to tri puta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prvi igrani film o pandemiji koronavirusa sa En Hatavej VIDEO

Komedija o "šefici iz pakla" i borbi Endi Seks da se snađe u svojim novim zaduženjima u modnom magazinu "Ranvej" (Runway) koji je prestižan poput "Voga", ove godine puni 15 godina.

Povodom toga zvezde Meril Strip, En Hatavej, Emili Blant, kao i režiser Dejvid Frankel i ključni članovi tima prisećali su se kako je bilo raditi na ovom ostvarenju.

Foto: EPA/JENS KALAENE
Foto: EPA/JENS KALAENE

Nakon što je En prethodno tvrdila da je bila deveta osoba kojoj je ponuđena uloga ambiciozne novinarke koja je postala pomoćnica zastrašujuće Mirande Prisli, Frankel je podelio da je prvi izbor studija za ovu ulogu bila Rejčel Mekadams:

"Vruće" scene Vajs i Mekadams u novom "nepristojnom" filmu

"Počeli smo da pregovaramo sa En da se dogovorimo, a to nije dobro prošlo sa studiom. Tri puta smo je nudili Rejčel Mekadams. Studio je bio uporan, a ona je odlučila da odbije svaki put."

Foto: EPA/WILL OLIVER
Foto: EPA/WILL OLIVER

Rejčel Mekadams je u tom trenutku iza sebe imala dva velika uspeha u filmovima "Mean Girls" i "The Notebook" 2004. godine, dok je u to vreme En bila uglavnom poznata po ulogama u tinejdžerskim komedijama poput "Princezini dnevnici" i "Ella Enchanted".

Studio je želeo afirmisanu dramsku glumicu, te su u obzir uzete i Skarlet Johanson, Natali Portman, Kejt Hadson i Kirsten Danst.

Međutim, En Hatavej nije odustajala i izborila se za ulogu sastajući se sa rukovodiocima i napisavši "zaposlite me" u zen bašti potpredsednika studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu