Fibi dobija pojačanje - "Smelly cat" pevaće i Ledi Gaga

Dugo očekivano okupljanje ekipe serije "Prijatelji" donosi pravo iznenađenje - Lisa Kudrou i Ledi Gaga zajedno će otpevati pesmu "Smrdljiva mačka" iz treće sezone.

Kultura

Izvor: B92, screenrant

Četvrtak, 27.05.2021.

10:46

Fibi dobija pojačanje -
Foto: Profimedia

Prošlo je 17 godina od kada su glumci popularnog sitkoma ponovo bili na okupu, a zvanično je potvrđeno da će publika i u predstojećem specijalu "Prijatelja" gledati originalnu glumačku postavu, iako neće ponavljati svoje uloge Džoi, Čendlera, Monike, Rosa, Rejčel i Fibi.

Jedan od najpopularnijih likova u seriji je definitivno Fibi Bufe, koja je tokom deset sezona odigrala mnoge nezaboravne scene.

Najupečatljiviji su njeni, najblaže rečeno, loši ali smešni pokušaji da postane muzičarka. Među pesmama, u kojima se Fibi uvek bavila čudnim temama kao što su samoubistvo, boja njene spavaće sobe i zavisnost od svinjskog mesa, upravo je njena "Smrdljiva mačka" ostala zauvek upamćena. Danas je znaju čak i oni koji nikada nisu gledali "Prijatelje", ili bar ne često. Kako piše časopis Varajeti, Lisa Kudrou ne samo da će ponovo izvesti ovu pesmu već će je pratiti i pop ikona Ledi Gaga.

Kako je objasnio producent novih epizoda Ben Vinston, on i Lisa Kudrou saglasili su se po pitanju izbora zvezda koje će se pojaviti.

"Pomenuli smo nekoliko imena i oboje smo se složili da bi Gaga bila pun pogodak, jer se ona na toliko načina oseća bliskom sa Fibi, kao što je već jednom rekla. To je bio zaista lep trenutak. I Ledi Gaga je pristala. Sedeli smo tamo sa dve gitare, sa Lisom i Gagom, i razrađivali scenu", rekao je Vinston.
Foto: Shutterstock/Kathy Hutchins
Inače, ovo neće biti prvi put da Fibi izvodi "Smelly cat" sa pravom muzičkom zvezdom. Krisi Hajnd iz grupe "Pritenders" (The Pretenders) pojavila se u jednoj epizodi, a zapravo je ona jedan od autora originalne pesme, posebno pravljene za seriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: