"Kao da se nismo ni rastajali"; "Deset godina najlepših sećanja"

Premijera nove epizode serije "Prijatelji" najavljena je za 27. maj, a glumci su se osvrnuli na uspomene, koje nose sa snimanja ovog popularnog američkog sitkoma.

Kultura

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 20.05.2021.

10:04

Foto: Profimedia

Sastali su se u studiju kompanije Vorner bros, gde su se snimali "Prijatelji". Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer bili su emotivno dirnuti, dok su se ponovo vraćali u svet, koji su napustili pre 17 godina.

"Preplavilo me deset godina najlepših sećanja", izjavila je Kortni Koks u intervjuu za magazin "Pipl".

Leblank je povratak opisao kao nastavak njihovih avantura.

"Kao da se nismo ni rastajali. Nastavljamo tamo gde smo stali", rekao je.

"Prijatelji" su jedna od najbolje ocenjenih serija svih vremena. Njih šestoro su se okupili, tek drugi put nakon finalne epizode koja je emitovana 2004. godine, kako bi snimili emisiju "Prijatelji: Ponovno okupljanje". Ona predstavlja najavu za premijeru specijalne epizode, koja će biti objavljena naredne sedmice na servisu "HBO Maks".

Pojaviće se i specijalni gosti, Ris Viderspun, koja je glumila Rejčelinu sestru, Ledi Gaga, Dejvid Bekam i Džastin Biber. Dženifer Aniston je izjavila da se malo plašila da snima epizodu, jer bi plakala tokom snimanja.

"Bilo je to melanholično, zar ne?", upitao je Leblank.

Lisa Kudrov se saglasila s njim: "Da, izrazito emotivno".

"Humor se bazirao na karakterima likova, a ne na vremenskom periodu u kojem su živeli. Nismo zbijali šale na račun O. Dž. Simpsona, već smo se fokusirali na narav osoba. Zbog toga se ljudi, iznova, vraćaju gledanju naše serije", kazao je Peri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: