Ponovo ćemo je gledati u ulozi Meredit Grej

Serija "Uvod u anatomiju" zvanično dobija novu sezonu, sa zvezdom Elen Pompeo, koja se ponovo vraća u ulozi Meredit Grej.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Popularna bolnička drama dobiće 18. sezonu, a glumica Elen Pompeo, koja u seriji igra doktorku Meredit Grej, obnovila je ugovor za još najmanje godinu dana, piše Screenrant.

"Uvod u anatomiju" jedna je od najgledanijih serija na televiziji skoro dve decenije i njeno prikazivanje još uvek nije završeno. Trenutno je u toku 17. sezona, a finale bi trebalo da bude prikazano 3. juna.

Serija koju je stvorila Šonda Rajms premijerno je izvedena 2005. godine sa glumačkom ekipom koju su predvodili Elen Pompeo, Patrik Dempsi, Čandra Vilson i Sandra Ou.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Od tada je serija stekla i izgubila brojne likove, često na neobično jezive načine, uključujući Dempsijevog omiljenog doktora Dereka Šeparda i dr Kristinu Jang.

Nedavno je najavljeno da će dugogodišnja zvezda, glumac Džesi Vilijams, koji je debitovao u liku dr Džeksona Ajverija sve do šeste sezone, biti sledeći koji će napustiti seriju nakon završetka sezone 17.

Kroz sve te rotacije glumaca, Elen Pompeo je ostala u glavnoj ulozi Meredit Grej i zadržaće se bar još jednu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu