I dalje ne znamo zašto se završila serija "Štreberi"

Glumica Majim Bialik, koja u seriji "Štreberi" (The Big Bang Theory) tumači ulogu Ejmi Fare Fauler, rekla je da se serija završila iz razloga koji "nisu poznati javnosti".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.04.2021.

16:48

I dalje ne znamo zašto se završila serija
Foto: Profimedia

Kako prenosi NME, popularni sitkom se završio 2019. godine, nakon dvanaest sezona.

"Džim Parsons (Šeldon) i ja smo imali mnogo lepih zajedničkih trenutaka na setu, a tome mislim da je pomoglo to što ni on ni ja nismo previše sentimentalne osobe. To nam je pomoglo u glumi, kao i u načinu na koji smo se suočili sa krajem saradnje nakon deset godina", rekla je Bialik za "Us Weekly".

Dodala je da je na kraj serije uticao niz faktora o kome javnost ne zna ništa i koji su doprineli odluci da se serija ne nastavi posle 12. sezone.

"Mislim da je preovladao osećaj u svima nama koji smo učestvovali u seriji da je došlo vreme da krenemo dalje sa životima i vidimo koji nas izazovi očekuju u budućnosti", zaključila je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: