Glumci domaće serije: "Prvo se debelo ismeješ, pa idu akcija i snimanje"

Glumci Milan Pajić i Lucija Kajić tumače likove Radmila i Cece u seriji "Tri muškarca i tetka", koja se emituje na Prvoj televiziji, od utorka do nedelje u 20 h. Njih dvoje ne kriju da su oduševljeni glumačkom ekipom i atmosferom na snimanju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

13:04

Glumci domaće serije:
Foto: Printscreen/Prva TV

"Reakcije su super, smisao za humor je specifičan i srećan sam što sam deo te ekipe. To je ozbiljna glumačka reprezentacija, zvezde od kojih možeš da učiš i koji su ti inspiracija da budeš bolji, da napraviš lepši kadar", kaže Milan Pajić.

Njegova koleginica Lucija Kajić, čiji se lik u seriji zapravo zove Renata, a nadimak Ceca je dobila zato što mnogo voli narodnjake, prvu scenu je snimala sa Sekom Sablić.

"Ja, koja inače nemam problem sa tremom, u tom trenutku mislila sam da ću zanemeti. Seka mi je rekla - dobro, sunce opusti se, polako, moraš biti zločesta", priča Lucija, glumica koju je iz Hrvatske, osim posla, u Beograd dovela ljubav.

"Zanimljivo je što se za nedelju dana sve posložilo, i moj angažman u seriji i preseljenje. Inače sam u Beograd došla 2008. godine, kada me tata doveo i odmah sam se zaljubila u energiju grada, koja se retko gde nalazi. Zato sada nemam osećaj kao da nisam kod kuće", kaže ona.

Govoreći o atmosferi na snimanju, Milan Pajić kaže da mu je dosta značilo to što mu je Seka Sablić uputila kompliment posle prvog pojavljivanja u seriji, a ona je inače, kako glumac kaže, za to da svaki mladi glumac treba sam da se izbori za svoj lik.

"Seka je genijalna, proba pred kadar služi da se sabereš, da se posle ne smeješ tome što Seka radi. Prvo se debelo ismeješ, onda ide akcija, pa snimanje."

Takođe, prepričao je i anegdotu od pre nekoliko dana, kada su scenu sa Brankom Vidakovićem, koji glumi Rokija, ponavljali tri puta, jer niko nije mogao da se uozbilji.

"Ja se vidim u kadru dok držim neki džoger i tresem se od smeha. Napolju hladno, mi u letnjim kostimima, kola koja vozi Roki su njegova lično, jer je tražio da budu udobna, pošto puno vremena provodi u njima, a Branko Janković se zanese u igri i počne da lupa po tim kolima i od celog dijaloga ja samo čujem - bam po kolima, i Branka Vidakovića - pa nemoj tako, kao da je tuđi, može li to malo lakše?", priča Pajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: