"Mortal kombat" stiže u Cineplexx bioskope

Jedna od najpopularnijih video igara, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu. "Mortal Kombat" stiže u Cineplexx bioskope ovog četvrtka, 8. aprila i preneće svu akciju našim posetiocima. Ulaznice su u prodaji na blagani bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: B92, PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Sab Ziro, Škorpion, Sonja Blejd, Rejden i svi ostali poznati likovi sada će biti realniji nego ikada. Za ljubitelje video igara i akcionih filmova, "Mortal Kombat" obećava nezaboravnu akciju, naročito u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. Za one koji žele da svim čulima dožive dešavanja na velikom platnu, tu je MX4D sala u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu -neizmernu snagu svoje duše -na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Foto: Promo
Foto: Promo

Trejler filma "Mortal Kombat" - https://youtu.be/I53Mlm21aWw.

Ulaznice su u prodaji!

Foto: Promo
Foto: Promo

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizujuuz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa kovid 19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu