Dejvid Švimer otkrio kada počinje snimanje nove epizode "Prijatelja"

"Prijatelje" su obožavali mnogi, a novo oduševljenje nastalo je kada je najavljeno da će ova kultna serija dobiti svoj nastavak.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2021.

13:20

Dejvid Švimer otkrio kada počinje snimanje nove epizode
Foto: Profimedia

Snimanje je trebalo da počne prošle godine u avgustu, ali je ono pomereno za 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa. Sada je glumac Dejvid Švimer otkrio nove detalje o ponovnom okupljanju "Prijatelja" zbog snimanja posebne epizode.

Švimer (54), koji je glumio Rosa Gelera u kultnoj seriji, kazao je da snimanje počinje u aprilu.

Nove informacije glumac je otkrio u emisiji Endija Koena tačno nakon godinu dana od kada je prvi put objavljeno da će se "Prijatelji" okupiti.

"Zapravo, za nešto više od mesec dana idem u Los Anđeles, gde počinje snimanje", rekao je Dejvid.
"Konačno smo smislili način da to sigurno snimimo i biće delova koje ćemo snimati napolju zbog sigurnosnih protokola", dodao je.

Tokom intervjua glumac je takođe otkrio da Elen Dedženeris neće predstaviti okupljanje - uprkos ranijim najavama da će gostovati upravo kod nje.

"Nije Elen, nije Bili Kristal. Mogu samo da otkrijem kod koga nećemo najaviti okupljanje", rekao je.

Posebna epizoda trebalo je da počne da se snima u avgustu prošle godine, ali je zbog pandemije koronavirusa sve pomereno.

Okupljanje uključuje originalnu glumačku postavu: Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta le Blanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: