Reditelj ima 90 godina i režira poslednji deo filma "Smrtonosno oružje"

Reditelj Ričard Doner ima 90 godina i najavio je da će režirati film "Lethal Weapon 5". Takođe, u šali je izjavio i da će to biti njegov poslednji poduhvat, pre nego što se povuče u penziju.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2021.

14:27

Reditelj ima 90 godina i režira poslednji deo filma
Foto: Profimedia

Tako će neumorni Daner zaokružiti ovu franšizu, započetu još 1987. godine s "Lethal Weapon", a u međuvremenu nastavljene s "Lethal Weapon 2", "Lethal Weapon 3" i "Lethal Weapon 4". Od poslednjeg prošlo je više od dve decenije i pitanje je šta još može da se kaže, a da zainteresuje poklonike "originala".

Ipak imavši u vidu rediteljsku umešnost i upućenost Donera u sva zbivanja franšize (sve filmove je on potpisao), i novi nastavak će verovatno biti interesantan. Inače, svoj za sada poslednji film Doner je režirao još 2006 godine. Bio je to akcioni "16 Blocks", u kome je glavnu ulogu tumačio Brus Vilis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: