Mnogi su razočarani poslednjom epizodom hit-serije: "Jednostavno, ljigavi triler" VIDEO

Poslednja epizoda mini serije iz šest delova "The Undoing", koja prati život Grejs Frejzer (Nikol Kidman), uspešnog kliničkog terapeuta, njenog supruga Džonatana (Hju Grant), koji je optužen za svirepo ubistvo i njihovog sina Henrija (Noah Jupe), pojedine gledaoce je veoma razočarala.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2020.

12:30

Mnogi su razočarani poslednjom epizodom hit-serije:
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Preko noći otvara se ponor u njihovim naizgled savršenim životima, nasilna smrt i niz strašnih otkrića. Serija je nastala prema romanu "Trebalo je da znaš", autorke Džin Hanf Korelic.

Prvu epizodu serije, koja je emitovana 25. oktobra, za 28 dana pogledalo je 2.78 miliona ljudi. To je više gledalaca nego što je pogledalo prvu epizodu "Igre prestola".

"Serija nas je sve terala da nagađamo, a na putu je da postane najgledanija serija ikad lansirana na Sky Atlanticu", rekao je direktor sadržaja Sky Zai Benet.

U svojoj recenziji serije, NME je konstatovao da će gledaoce svako novo otkriće naterati da "preispitujete sve što znate o likovima, čak i o naizgled poštenim detektivima koji tragaju za istinom". "Sve u svemu, ovo je televizijsko delo koje morate da pogledate, a može da se pohvali s dva najzanimljivija glavna lika ove godine, Džonatanom i Grejs. Idealan sadržaj za ograničeni format, knjiga po kojoj je nastala mini-serija će nestati s polica kako raste broj fanova ove adaptacije. Samo prvo moraju da se odlepe od kauča", navodi se u tekstu NME.

Međutim, nakon završetka serije, mnogi više nisu toliko oduševljeni. Nećemo vam otkriti ko je na kraju kriv za ubistvo mlade žene, jer ima onih koji još nisu ni počeli da gledaju ovu seriju ili nisu stigli do poslednje epizode. Mnogi tvrde da su rediteljka Suzan Bier i scenarista Dejvid E. Keli podcenili svoje gledaoce i zaključili da su lakoverniji nego što to zaista jesu.

"Teško je ne osećati se iznevereno. Ne radi se samo o ludim teorijama zavera koje su nastale na internetu do kraja. Pravo razočaranje leži u tome koliko je serija 'The Undoing' jednostavno ljigav triler", piše "Independent".

U tekstu se dalje navodi da je serija imala pristojan tok, te da nas je istinski privukla na neko vreme.

"Ali na kraju se pokazalo da je ništa više od apsurdne igre mačke i miša, izvanredne samo zbog dvoje odličnih glumaca u glavnim ulogama", zaključuje se u tekstu Independenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: