Vodimo vas na film "Vikend sa ćaletom"

Domaći film "Vikend sa ćaletom" intrigira domaću publiku.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Troje najbržih dobiće po dve karte za projekciju filma "Vikend sa ćaletom" koji se daje danas u 18.30 u Kombank dvorani. Pošaljite nam podatke (ime, prezime, broj telefona) na mail lifestyle@b92.net.

Uz sve preporučene mere predostrožnosti kojih se zbog trenutne situacije sa korona virusom kulturne institucije kao što su i bioskopi pridržavaju, ostvarenje reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića "Vikend sa ćaletom", u dozvoljenim kapacitetima i terminima dovodi filmsku publiku u ambijent sala sa velikim platnima.

Povodom postignute gledanosti od 50.000 gledaoca u biokopima širom Srbije i regiona, Kombank Dvorana organizuje specijalnu projekciju filma "Vikend sa ćaletom" kada će, uz pomoć glumice Anje Alač koja tumači jednu od vodećih ženskih uloga na filmu, publika imati prilike da osvoji neke od nagrada.

Film "Vikend sa ćaletom" prati priču sredovečnog beogradskog kriminalca Kašike (Nenad Jezdić) pripadnika stare škole, zarobljenog u vremenu kada je bio u punoj snazi. Kašika žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu