Serija o princezi Dajani stiže sa upozorenjem: "Ovo je potez bez presedana" VIDEO

Gledaoci serije "The Crown" , tačnije četvrte sezone, biće upozoreni porukom pre svake epizode koje prikazuju borbu princeze Dajane sa poremećajem u ishrani.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 04.11.2020.

17:07

Serija o princezi Dajani stiže sa upozorenjem:
Foto: Getty Images, John Phillips / Stringer

Glumica Ema Korin trebalo bi da debituje kao pokojna princeza u predstojećoj sezoni hit-serije Netfliksa, koji će predstaviti burni brak Dajane sa princom Čarlsom.

Takođe će pratiti kako se poremećaj ishrane, tačnije bulimija, princeze od Velsa razvijao u scenama koje bi mogle biti uznemirujuće za neke gledaoce.

Prema navodima "The Sun", tri epizode ​​započinju porukom: "Sledeća epizoda uključuje scene poremećaja u ishrani, što će nekim gledaocima biti uznemirujuće. Potrebna je diskrecija gledalaca."

Neimenovani izvor je to opisao kao "potez bez presedana" produkcije.

"Na kraju krajeva, u njemu su ranije bile scene rata, ponuda za samoubistvo, a čak će u novu seriju uključiti i teroristički napad", rekao je izvor. Dodao je da nikada nisu odlučili da izdaju upozorenje zbog ovih potencijalno uznemirujućih slika.

"To je odraz koliko su slike eksplicitne i koliko osetljivo ih tretiraju", smatra izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: