Okrutna scena iz "Igre prestola" i dalje ga muči: "To je bio najgori dan u mojoj karijeri"

Ivan Reon, koji je godinama tumačio ozloglašenog Remzija Boltona u seriji "Igra prestola" prisetio se u poslednjem intervjuu kontroverzne scene iz popularne serije, u kojoj je njegov lik silovao Sansu Stark, koju tumači Sofi Tarner.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 04.11.2020.

13:53

Okrutna scena iz
Foto: Getty Images, Frazer Harrison / Staff

Reon, 35, podsetio se poteškoća snimanja te scene iz pete sezone serije koju je producirala kompanija "HBO". "To je bilo užasno. Niko nije želeo da bude tamo", rekao je.

Dodao je da niko nije želeo da odradi tu scenu, ali ako taj događaj ima poentu i priču, "morate ga ispričati iskreno".

"Nisu je senzacionalizovali ili nešto slično. Bilo je mnogo, mnogo naporno gledati tu scenu. To je užasna stvar koja se događa, nažalost. To je bio najgori dan u mojoj karijeri", bio je iskren glumac.

Serija obiluje nasilnim scenama ali Reon smatra da, kada u sceni nekome odsečete prst, vi zapravo ne vidite sam čin, a kad radite kadrove izbliza, to je komad plastike, jer "mi samo glumimo, to nije stvarno".

"Onda se nađete u situaciji koja se zapravo dešava i vrlo je teško suočiti se sa tim. Bio je to užasan, užasan dan. To je nešto o čemu ne bi trebalo da brinemo, jer to ne bi trebalo da postoji na ovom svetu, ali nažalost postoji", rekao je Reon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: