Pandemijski triler majstora akcije: Romeo i Julija protiv koronavirusa VIDEO

Mutirani lanac koronavirusa pod nazivom kovid 23 pustoši svet u filmu "Songbird", koji je producirao reditelj Majkl Bej.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.10.2020.

09:45

Pandemijski triler majstora akcije: Romeo i Julija protiv koronavirusa VIDEO
Foto: GettyImages, Raphael Dias / Stringer

Prvi trejler za pandemijski triler prikazuje svet koji je zarobljen u pandemiji četiri godine, dostigavši 8,4 miliona smrtnih slučajeva u jednoj godini.

Film se odvija 2024. godine, a u njemu igraju Kej Džej Apa i Sofija Karson, koji igraju par razdvojen pandemijom i čiji se život odvija pod vojnim stanjem.

Apin lik tvrdi da je imun na virus, što bi mu moglo pomoći dok traži svoju devojku, koja je prinuđena da ode iz svog stana nakon što se njen komšija zarazi virusom.

"To je distopijski, zastrašujući svet, ali u isto vreme romantičan film o dvoje ljudi koji žele da budu zajedno, ali ne mogu“, rekao je režiser Adam Mejson za "Entertainment Weekly".

"To su 'Romeo i Julija', ali njih razdvajaju njena ulazna vrata i virus", dodao je Mejson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: