Netfliks najavio novu sezonu serije "Narcos"

Netfliks je najavio da će kriminalistička serija "Narcos" dobiti još jednu sezonu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

16:07

Netfliks najavio novu sezonu serije
Foto: Getty Images, Alberto E. Rodriguez / Staff

U saopštenju se navodi da je najnoviji deo priče "smešten u devedesete" i "opisuje rat koji je izbio nakon raspadanja imperije od Feliksa, kog tumači Dijego Luna".

"Dok se novi nezavisni karteli bore da prežive politički preokret i eskalirajuće nasilje, pojavljuje se nova generacija meksičkih kraljeva. Ali u ovom ratu istina je prva žrtva - a svako hapšenje i ubistvo samo gura stvarnu pobedu sve dalje...", navodi se u saopštenju.

Iako Netfliks nije odredio datum premijere, platforma potvrđuje da će producent Erik Njuman predati štafetu Karlu Bernardu, dok će Vagner Moura ("Narcosov" Pablo Eskobar) režirati dve epizode ​​u "Narcos: Meksiko, sezona 3".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: