Cineplexx ne odustaje od investiranja u Srbiju: Dovodi IMAX tehnologiju u novi bioskop u "Galeriji"

Novi bioskop Cineplexx Galerija Belgrade, u sklopu projekta Belgrade Waterfront gledaocima će ponuditi najveće platno u multipleks bioskopu u regionu,ukupne površine 336 m2 i dužine 24m, što je skoro dva puta veće od teniskog terena, kao i IMAX®tehnologiju, koja bioskopsko iskustvo podiže na najviši mogući nivona svetu.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

IMAX® predstavlja potpuno jedinstven sistem, koji se sastoji od niza novih tehnologija, počev od IMAX® kamere, filmskog formata, specijalnog projektora i na kraju same bioskopske sale.

Džinovsko platno i svi elementi IMAX® tehnologije će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas, jer je ova tehnologija sinonim za kristalno čistu sliku, laserski precizan zvuk i poseban raspored sedišta u sali, koja je izgrađena prema specijalnim kriterijumima tako da je svako mesto najbolje.

Foto: Promo
Foto: Promo

Najveći bioskop u Srbiji će zauzimati površinu od preko 4.000 m2 sa ukupno 9 sala i više od 1.700 sedišta. U tri sale biće zastupljena ATMOS tehnologija i Real D Ultimate platno, a u ostalim JBL Sound Performance zvuk.

Cineplexx Galerija Belgrade će ponuditi i izuzetnu udobnost u vidu specijalnih sedišta - elektronska sedišta (VIP deluxe), sofe, lovebox i ljubavna sedišta.

Foto: Promo
Foto: Promo

Po prvi put u Srbiji, u ovom bioskopu će biti postavljeni i automati za kupovinu ulaznica.

G. Papusekje izjavio: "Uprkos trenutnim velikim gubicima uzrokovanim pandemijom, ograničenim poslovanjem sa umanjenim kapacitetima u salama i odsustvom velikih naslova u narednim mesecima, odlučili smo da nastavimo sa investiranjem. Srpska publika voli film i sa velikim uzbuđenjem ide u bioskope. Doživljaj koji bioskopi pružaju u velikoj meri se razlikuje od kućnog okruženja koje nude video platforme. Naš zadatak je da obezbedimo što bolje uslove za takvo iskustvo u modernim i dobro opremljenim bioskopima, bez obzira da li su ostvarenja nastala u lokalnoj-srpskoj i regionalnoj produkciji ili su nastala urazličitim svetskim kinematografskim centrima."

U trenutnim okolnostima potrebno je slati pozitivne signale privredi i građanima kako bi se nastavio svakodnevni život koji podrazumeva i uživanje u bioskopskim projekcijama i drugim kulturnim sadržajima, uz poštovanje svih propisanih mera", dodao je za Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu