Nastavak antologijske serije: Smrt ne podrazumeva napuštanje sveta VIDEO

Prvi deo serije baziran na istoimenom romanu Širli Džekson osvojio je brojne nagrade i dokazao da i serije mogu biti jednako zastrašujuće i emotivno nabijene poput najboljih filmova.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 24.09.2020.

10:04

Nastavak antologijske serije: Smrt ne podrazumeva napuštanje sveta VIDEO
Foto: Printscreen/yt

Netfliks je objavio prvi trejler dugoočekivane serije ''The Haunting of Bly Manor'', nastavka najhvaljenije horor serije 2018. godine.

Nastavak antologijske serije inspirisan je romanom Henrija Džejmsa ''The Turn of the Screw'', ali tvorac Majk Flanagan objasnio je da nije reč o pravoj adaptaciji, već se roman koristiti samo kao obrazac.

Evo kako Netfliks opisuje The Haunting of Bly Manor, koji će inače biti smešten u Englesku osamdesetih godina: "Nakon tragične smrti kućepaziteljke, Henri Vingrejv (Henri Tomas) unajmljuje mladu američku dadilju (Viktorija Pedreti) da vodi brigu o njegovoj sestričini i sestriću (Ameli Bea Smit, Bendžamin Evan Ejnsvort) kojima su roditelji mrtvi. Oni žive na imanju Bli zajedno sa kuvarem imanja Ovenom (Rahul Kohli), domarkom Džejmi (Amelija Iv) i novom kućepaziteljkom, gospođom Gros (T'Nija Miler). Međutim, na imanju nije sve onako kako se čini, a vekovi tajni o ljubavima i gubicima jedva čekaju da budu iskopani. Na ovom imanju, smrt ne podrazumeva napuštanje ovog sveta."

Majk Flangamen rekao je da će serija pratiti tri odvojene priče, uključujući onu o muškarcu koji preuzima brigu o dvoje dece bez roditelja nakon preseljenja u englesko selo. Serija će biti dostupna na Netfliksu 9. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: