U planu šesta sezona serije "Bekstvo iz zatvora" FOTO

Glumac Dominik Parsel odgovorio je na glasine da li će se snimati šesta sezona serije "Bekstvo iz zatvora". Prema njemu, to će se desiti.

Podeli
Foto: Getty Images,  Frederick M. Brown / Stringer
Foto: Getty Images, Frederick M. Brown / Stringer

Dominik, koji u seriji glumi čoveka koji je nepravedno osuđen na smrt zbog ubistva koje nije počinio, postavio je danas na Instagramu fotografiju kojom razjašnjava nekoliko glasina, pa i o samoj seriji.

"Glasina 1. Mator sam. Istina je. Imam 50 godina", započeo je glumac svoju objavu da bi posle nekoliko redova spomenuo i kako je šesta sezona u planu.

Treba sačekati zvanično saopštenje, ali njegova objava svakako uliva nade obožavaocima serije koja se prvi put emitovala 2005. godine.

Ako ćemo da verujemo stranici IMDB, šesta sezona je potvrđena.

"Bekstvo iz zatvora" prati Linkolna Burouza (Parsel) i napore njegovog mlađeg i nadarenog brata Majkla Skoufilda (Ventvord Miler) da ga izbavi iz zatvora, a čitav plan za beg je sakriven u detaljnim tetovažama na njegovom telu.

Sledeće sezone prate njih dvojicu kako beže ali i odmotavaju komplikovano klupko zavere sa najviših političkih vrhova koji su smestili Burouza u zatvor.

strana 1 od 26 idi na stranu