Sedam filmova za ovu jesen

Pandemija koronavirusa je uticala na filmsku industriju, ali i ove nam jeseni stižu novi filmovi.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Depositphotos/ oatjo
Foto: Depositphotos/ oatjo

1. Tenet

Radi se o visokobudžetnom naučnofantastičnom filmu u kojem pratimo tajnog agenta koji otkriva misteriozno oružje pomoću kojeg se može vratiti kroz vreme. BBC ga opisuje kao mešavinu filmova o Bondu, Povratka u budućnost i filma Na rubu budućnosti.

2. Mulan

Pratimo doživljaje mlade Kineskinje koja se preruši u ratnika kako bi spasla svog oca i zauzela njegovo mesto u vojsci.

3. I’m Thinking of Ending Things

U ovom filmu pratimo mladu devojku koja svog novog dečka prati na izolovanu farmu njegovih roditelja, a ono što je tamo dočeka nateraće je da preispita sve što je znala o njemu, ali i o sebi.

4. The Glorias

Ove nas jeseni očekuje i biografska drama o feminističkoj ikoni Gloriji Stajnem u kojoj pratimo njen život, a glumi je nekoliko glumica u različitim životnim fazama.

5. White Riot

Muzički dokumentarac bavi se pokretom Rock Against Racism osnovanim 1976. kao odgovor na rastuće nacionalne konflikte i antiimigrantsku politiku u Velikoj Britaniji.

6. Kajillionaire

U ovoj komediji Evan Rejčel Vud glumi mladu devojku čiji su roditelji sitni kriminalci i koja s njima provodi dane u krađi i prevarama, ali i dalje se ne mogu izvući iz siromaštva. Sve se menja kad upozna novu prijateljicu koju poziva da im se priključi u najnovijem poduhvatu.

7. The Devil All the Time

Siromašni mladić koji se na sve načine trudi da zaštiti bliske osobe, a to ga neizbežno vodi u kriminal. Radnja ovog filma događa se nakon Drugog svetskog rata.

strana 1 od 25 idi na stranu