Ridli Skot potvrdio: Sprema se nastavak kultnog serijala

Reditelj Ridli Skot potvrdio je da radi na novom filmu koji će biti nastavak kultne sage "Osmi putnik" (Alien). Međutim, radnja verovatno neće biti smeštena u isti univerzum kao prethodna dva dela.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2020.

09:35

Ridli Skot potvrdio: Sprema se nastavak kultnog serijala
Foto: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Kako je Skot objasnio, korišćenje univerzuma iz filmova "Prometheus" i "Alien: Covenant" je dovedeno je u pitanje, zbog toga što smatra da je taj deo priče završen na pravi način.

Nema mnogo detalja o novom nastavku, ali postoje naznake (koje su došle direktno od producenata) da bi novi scenario mogao da obuhvata svet snova na neki način. Takođe, neizvesno je i da li će Sigurni Viver ponovo glumiti glavnu ulogu, s obzirom na njenu nedavnu izjavu da je vreme da se njen lik "malo odmori", prenosi C net.

Podsetimo, Ridli Skot je prvi film "Osmi putnik" režirao 1979. godine. Usledila su tri nastavka, 1986, 1992. i 1997. godine, ali Skot nije učestvovao u njihovom snimanju. Više od 30 godina kasnije, ipak, proslavljeni reditelj uzima "dirigentsku palicu" nazad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: