Delimo kodove za gledanje filma "Na plaži Česil"

Nagrađivani festivalski naslovi istaknutih svetskih reditelja, sa glumcima zapaženih uloga i karijera, nastavljaju da čine repertoar kućnog bioskopa MOJ OFF.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Četiri najbrža čitaoca dobiće kodove za onlajn gledanje filma "Na plaži Česil". Pošaljite na mail lifestyle@b92.net svoje podatke (ime, prezime i broj telefona). Kôd važi od 8. avgusta pa nadalje, može da se upotrebi samo jednom.

Od subote 8. avgusta raznovrstan repertoar biće dopunjen novim filmovima svetske kinematografije - od američko-italijanskog filma "Tomazo" sa Vilemom Defoom u glavnoj ulozi, preko japanskog ostvarenja "Posle oluje" i engleske romanse "Na plaži Česil", do norveškog sinhronizovanog porodičnog filma "Mali traktor Fergi 1".

Nakon što je prikazan u okviru specijalne projekcije na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu 2019., a potom na prošlogodišnjem Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu, “Tomazo" će se naći i u MOJ OFF bioskopu.

Film govori o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom suprugom, Evropljankom Niki i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi, pokušavajući da pomiri svoje nove početke s burnom prošlošću koja ga prati.

Reditelj i scenarista Abel Ferara postavlja pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da pronađe sreću u ulozi supruga i oca.

Reditelj ističe da film "Tomazo" nije u potpunosti autobiografski, ali da određene paralele postoje, posebno u budističkom pristupu životu.

strana 1 od 25 idi na stranu