Glumac Miki Damjanović: "Ponosan sam na sve što sam uradio za 22 godine" VIDEO

Uloge su narednih godina samo nastavile da se nižu, a lik inspektora Radića u seriji "Tate" je ono čemu je posvećen ovih dana.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2020.

16:33

Glumac Miki Damjanović:
Foto: Printskrin/Prva TV

Miki Damjanović veoma je ponosan na ulogu koju igra u seriji "Tate", jer je taj lik ono što se svakdonevno može videti na našim ulicama, stvaran sa svim svojim problemima.

"Igram negativca koji je posle postao miljenik publike. Svaki glumac može da poželi takvu ulogu. Radić je emotivac koji je neshvaćen i kome ništa u životu nije išlo kako je želeo i tako ga i igram", kaže glumac za "150 minuta".

Damjanović je zapravo ponosan na sve što je uradio za 22 godine, koliko se bavi glumom, i nikada nije požalio što je izabrao takav posao.

"Porodično smo se podelili da ja zabavljam ljude, a moj brat ih leči i njegova porodica je lekarska porodica."

On je gostujući na TV Prvoj otkrio i da što je stariji sve više voli svoje ime, koje je dobio po dedi.

Damjanović je u emisiji pozvao sve koji žele da pomognu porodici Popov, a o čemu se zapravo radi pogledajte u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: