Netfliks snimio film u tajnosti: Premijera sledeće godine

Samo nekoliko dana nakon što je nastavak jednog od najgledanijih ali i ismevanijih filmova debitovao na Netfliksu, servis za striming najavljivao je treći film iz franšize ove tinejdžerske romanse.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.07.2020.

16:35

Netfliks snimio film u tajnosti: Premijera sledeće godine
Foto: Getty Images, Rachel Murray / Stringer

"Kissing Booth 3" je tajno snimljen istovremeno sa svojim nastavkom, tako da je trenutno u postprodukciji i premijerno će se pojaviti na Netfliksu 2021. godine.

"To je bila najteža tajna koju smo morali da čuvamo", rekao je glumac Džoel Kortni tokom onajln događaja.

Uprkos negativnim kritikama, film "Kissing Booth" bio je izuzetno popularan među tinejdžerskom publikom na Netfliksu. Nakon što je prvi film objavljen 2018. godine, kompanija je objavila da je ovo bio jedan od najgledanijih naslova te godine.

Film govori o srednjoškolki El koju tumači glumica Džoi King. Ona se zaljubljuje u Nou, starijeg brata svog najboljeg prijatelja Lija. Ovo ne bi bio veliki problem da se još u ranom detinjstvu El i Li nisu dogovorili da El neće imati romantičnu vezu sa Noom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: