"Žene tretiraju nepravedno, a muškarci povraćaju"

Holividska zvezda Šarliz Teron otkrila je neke detalje sa snimanja filma "Italian Job" iz 2003. godine, čime je ukazala na to kako se u svetu filma nepravedno odnose prema glumicama.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.07.2020.

14:18

Foto: GettyImages, Frazer Harrison, Staff

Ona je rekla kako je Mark Volberg povraćao za vreme snimanja brze trke automobilima.

Kako kaže, producenti su je naterali da upravo zbog te scene ide na šest dodatnih nedelja časova vožnje u odnosu na muške kolege, a na kraju je Volberg bio taj koji je najteže podneo snimanje.

"Bila sam uvređena. tada sam shvatila da se, prilikom snimanja akcionih filmova, žene tretiraju drugačije nego muškarci", izjavila je glumica.

"Nepravedno i uvredljivo je bilo što su mi odredili vremenski više treninga i vežbe za volanom u odnosu na druge", dodala je.

Međutim, ona je ipak rekla i to kako je vidljiv pomak, jer se u poslednjih nekoliko godina ovaj odnos prema ženama promenio nabolje.

Inače, u spomenutom filmu glume još i Edvard Norton i Džejson Stejtam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: